Címlap Betű tetoválások

Betű tetoválások

másik a betű tetoválás b betű tetoválás sz betű tetoválás

A betű tetoválásokról fotók és néhány szó


Bárándi Imre festmény tetoválás szürrealista művész Bárándi Imre vagyok, sok éve tetoválok. A fotók, filmek mind a saját munkákat mutatják be az oldalon.

A vendégeim véleménye, akiknek már tetováltam, klikkelj ide!

A sterilizálás garanciái itt láthatóak, klikkelj ide!

Még több bizalomra van szükséged? Hol tetováltam eddig?


Betű tetoválások láthatóak itt, és ajánlotk néhány dolgot megfigyelni:

1. Szép hegyesnek kell lennie a betű tetoválások azon részeinek, ahol a végei hegyesek a bőrödön is.
2. Ahol a betű tetoválások szélei vannak, ott a kontrasztnak erősnek illő lenni.
3. Ez alól szerintem szinte csak azok a betű tetoválások a kivételek, ahol a kép olyan, mint ha festve lenne.
4. A betű tetoválásoknak is éppúgy illeszkedni illő a testre, mint más tetoválásoknak, tehát jó, ha inkább díszít, mint esetlen
5. A betű tetoválása is ugyanolyan előkészületeket igényel, mint a nagy tetoválások.

betű tetoválás betű tetoválás, kagylóval betű tetoválás kar minta római betű tetoválás Rajzrendelés: klikkelj ide!

Betű tetoválások:

Van-e olyan, hogy tetoválás betűtípus? Szerintem nincs, úgyhogy ha ilyesmit keresel, inkább csak már kész fotókat láthatsz és külön írás-formákat, abc-ket, amikből kiválasztható az írás stílusa. Persze kézírást imitáló is lehet a dolog, akár egyszerűen filctollal ráírhatom a "procedúra előtt, a fertőtlenítés után. Érdemes elgondolkodni ezen is. 
A tetoválás betűminták így, kézírással, akár feldíszíthetőek szép, cirádás részekkel. Ez is tovább fokozhatja a mintád egyediségét. Ez is sokaknak, igen fontos kitétel, amit megérthet mindenki.

A betűtípusok tetováláshoz így már Te is átláthatok, hogy több-ezerré bővült, épp olyan lehet, amilyet szeretnél, nyugodtan használhatod a fantáziádat. Van a képgyűjteményemben gót írástól a grafiti-ig, úgyhogy semmiféle meglepetés nem fog érni minket : )
A gót betű tetoválás minták, azok, amiket a legtöbb oldalon látunk, például hasra félkörben a legtöbben ezt szeretik szerintem, ámbár mostanában inkább azt hallom a vendégeimtől, hogy ennél különlegesebbre vágynak, ha már egyszer egy életre szóló döntést hoznak. Szerintem is igazuk van, át lehet ezt jól gondolni és akkor már egy egyszerűnek tűnő felirat is másabb mint a többi. Persze, ha másabbat is akarsz.

Kérj árajánlatot most, minek várni tovább?

tetovalas arajanlatkérés

 

Itt most már régebben elkészült tetoválás minták, betűk vannak lefotózva, a teljesség igénye nélkül. Ha kíváncsi vagy még többre, szívesen mutatok még, személyesen, de persze tervezhetek is egyedit is, ha kéred. 
A tetoválás betűtípusok itt a stúdióban több lapot tesznek ki, át lehet nézni és mérlegelni, mit, mekkorában, hová szeretnél. Segítek szívesen, eddig még mindenkinek sikerült megtalálni amit keres, Neked miért ne sikerülne?

Így készülnek betű tetoválások -ha sablonnal készülnek: kitaláljátok, mit mekkorában és hová; segítek jól elhelyezni azt, egy nagy tükör előtt, valóban jól állna-e? Ha tévedünk valamiben, akkor még simán korrigálhatunk, inkább érdemes biztosra menni.
Ezután betű tattoo sablonját egy speciális nyomtató papírral a fertőtlenített bőrödre tesszük, épp akkorában és épp oda, ahová álmodtad és ahol a legjobban áll. Ezután még mindíg korrigálható a dolog, ha mégsem tetszik. Ha viszont úgy látod, hogy igen, ez így tetszik Neked, akkor ...én elvégzem az :) utolsó simításokat, vagyis véglegesítem a dolgot.


Kedveltek az emberek körében ezek a tetoválások is: kinai betük.

kínai betű tetoválás kínai betű tetoválás 2 a betű tetoválás

Ebből tetovált betü mintákból is láthatsz itt, persze sok másik, magyarra fordított található a katalógusaimban, horoszkóptól a nevekig, amit pedig nem ismerünk, azt lefordíttatom, semmi vész. Amúgy az átlag embereknek -engem is beleértve- akár édes-savanyú levest is ránk tetoválhatnának, hiszen csak vizuálisan tetszenek ezek, amúgy ...ügye kevesen olvassák ki. Tehát az egyik írás, amiről keveset tudunk, olyan tetoválás amit kinai betüknek hívunk, vagy mások japán tetoválásnak, természetesen a nyelv után nevezték őket el.

Tetoválás. Tetoválás minták, tetoválás

Betük ezek is, csak ezek a tetoválás minták, japán betűk, stb inkább okozhatnak fejtörést, ha bizonytalan forrásból származnak. Én biztosra megyek, mert amiket eddig szereztem, mind megbízható forrásból kerültek hozzám, vagy az utóbbi időben ezeken a nyelveken anyanyelvi szinten író-olvasó, beszélő emberekkel fordíttatom le. Ez valóban biztos. Tehát, ha kinai betü tetoválás a vágyad, jól ki kell találni, hol fordíttatod le a magyart, hogy nagy biztonsággal az is legyen rajtad, amit szerettél volna.  Természetesen ebben is tudok segíteni, mint azt már írtam, van már lefordított jelentés, mint pl: szerelem, őrült, erő, stb.

arab betű tetoválás virág betű tetoválás betű tetoválás szárny Rajzrendelés: klikkelj ide!

Betű tetoválás abc van-e?


Kérdezték már sokszor, van-e: a betűk tetoválva, b betűs tetóválások, c betűs tetkó, d betű tetoválva, e betű tetoválások, f betű tattoo, g betűtípusok tetoválás, tattoo i betü,  tetoválás z betű, tetoválás v betűk, l betűs tetoválások, s betű tetkó, p betűs tetoválások, o betű tetkő, tetoválás k betü, tattoo ó betű, n tetoválás, m betű tetoválás,  betű tetoválás, w betű, h betű tetoválás, stb-stb Igen. Ezek különböző betűtípusok, az abc minden darabja rengeteg tattoo mintában elképzelhető. Színesben és fekete fehérben egyaránt, bárhol, ahol az írásnak segítenie kell átadni az információt. Ez alatt azt értem, hogy sokszor egy nagyobb mintának is van egy kissebb része, ahol az írás nélkülözhetetlen kellék. Például ha egy motor, vagy autó márka szerepel a mintában, azon biztosan találhatóak írott felületek.

Persze szeretik az emberek azt is, ha az írás satírok, díszek között kicsit rejtvényszerűen jelennek meg. Értem ez alatt azt, hogy aki látja, az azt az érzékcsalódást tapasztalja, hogy egy nonfiguratív ábra, de ha jobban megnézi, kicsit szokja a szem a formákat, egyre jobban kivehetővé válik az olvasható szöveg. Érdemes viszont ezekkel a dolgokkal vigyázni, mert könnyen áteshet az ember a ló másik oldalára és akkor a nagy összevisszaságból semmit sem vesz ki az ember, hunyoroghat, erőltetheti a szemét, de...az információ az örökre titok marad : ( Láttam már hasonlót, és valójában jól nézett ki, csak hiába mutatta a srác, hogy itt a szára, ott kanyarodik, ez egy "ipszilon" ez a "g", senki sem vette ki, amit mutatni szeretett volna...de nem keserítettük el, azt mondtuk: -Ja, igen, : )) látjuk, ott van. Hazudtunk, remélem ezt a srác nem olvassa épp. Ha igen, utólag bocs.

betű tetoválás és nap szárny és betű tetoválás betű tetoválás háttérrel

Valójában ezek a tattoo betűtípusok amiket ezen a web oldalon most látsz, csak a töredéke annak, ami lehetőségek előtted állnak, a mintád szempontjából. A
betűs tetoválás annyira nyitott épp, mint bármely másik kép, hiszen széles skálájú rajztrükkökből választhatunk. Írtam máskor is, de talán jó ha mégegyszer megemlítem: lehet színes, kissebb, nagyobb, díszesebb, egyszerűbb, kihívó, visszafogott...stb-stb.

nonfiguratív betű tetoválás írott betű tetoválás gót betű tetoválás

Itt vannak például a pillangóba betü tetoválás képek, sokaknak az élete vágya ez. A természetben is találunk olyan pillangót, ahol a mintázatot arcnak, koponyának, vagy akár írott betűnek értékeli a szemünk, holott semmiféle betűtipust nem tudnék erre mutatni, ha bele gebedek sem. Miért ne lehetne viszont ennek alapján ilyen mintát tervezni, leutánozva némiképp a természetet? Játsz el nyugodtan ezekkel a gondolatokkal. Miért ne lehetne például színes grafiti a karunkon? Persze sokaknak inkább a fekete fehér tetoválás tetszik. Ízlések és pofonok : )

betű tetoválás háttérrel

Vége az első résznek. Nemsokára küldöm a második részt, a Tattoo Hírlevélben kapsz értesítést.

...ha megbízható válaszokat keresel a tetoválással kapcsolatos kérdéseidre? A Tattoo Hírlevelet ajánlom a figyelmedbe!  Ez a web oldal és benne a Tattoo Hírlevél később is segít majd Neked, hogy lehetőleg minden kérdésedre választ kapj. Regisztrálj itt és ha már csatlakoztál hozzánk, tudj meg többet, maradjunk később is kapcsolatban, erre van a Tattoo Hírlevél!

Szeretnél egy szépen kivitelezett betűkből álló tetoválást, de nem a véletlenre akarod bízni?

Sok-sok elégedett vendégemnek az a véleménye lenne, bízd rám bátran!

Kérj árajánlatot akár most is!

1. Tetováló galéria itt! Sok-sok tetoválás fotó, videó itt!
2. Tetoválás árak. Mibe kerülhet egy tetoválás?  Leírom, több oldalon: 1. oldal itt. Klikkelj ide, ha konkrétan kikalkulálnál árat! Itt minden le van írva!
3. Tetoválás Minták Bolt
4. A rajzrendelés információi. Rajzot szeretnél rendelni? Rajzrendelés az elképzelésed alapján itt. Kattints ide!
5. Tetováltatni szeretnél? Részletekben is fizethetsz, kérj árajánlatot! Kattints ide!
6. Ajánlások, vélemények azoktól, akiknek tetováltam. Ha kíváncsi vagy néhány vendégem véleménye, akiknek már eddig tetováltam, klikkelj ide!
7. Jobban tetszik mások tetoválása, mint a Tiéd? Megoldás: Javítás, eltüntetés új tetoválással, másik mintával. Klikk ide!
8. Aktuális kedvezmények. Tetováltass kedvezményesen, klikkelj ide!
9. Klikkelj ide, ha meg szeretnéd nyerni az ajándéktetoválást, vagy előre tudni akarod, mikor adok kedvezményt! Csak fel kell iratkoznod a hírlevélre.
10. Hol fáj a legkevésbé? Szeretnél minden információt tudni, hogy a legjobb tetoválásod lehessen? Hasznos információk, ha tetováltatni szeretnél itt, klikkelj ide!
11. A sterilizálás garanciái itt láthatóak, klikkelj ide!
12. Még több bizalomra van szükséged? Bemutatkozás. Hol tetováltam eddig, stb.?

Egyből, csak és kizárólag átlagon felüli, szép, minőségi és garantáltan biztonságosan gyógyuló tetoválásokat készítek mindenkinek.

Ha nem tetszik a munkám, visszaadom a pénzed


Kedves árajánlatkérő, érdeklődő! Igyekezni fogok mihamarabb válaszolni, ugyanakkor kérem, vedd figyelembe, hogy a beérkező e-mailek számától függően, de biztos, hogy sokat kell várni a válaszra. Köszönöm a türelmed és a megértésed.

Fontos! 

Ahhoz, hogy az árajánlat kérésedre választ tudjak küldeni, ezeket jó ha megírod, lehetőleg semmit ne hagyj ki:

a, Mekkora tetoválást tervezel? - például: kb 10 cm x 15 cm - est tervezel? Néhány centiméter "holtjáték" semmit sem számít, nyugalom :)

b, Mit szeretnél tetováltatni? - Nyugodtan írj le mindent és küld a képeket, amik tetszenek, vagy érdemes látnom (JPG formátumban lehetőleg) és jelezd, hogy színes, vagy fekete-fehéret szeretnél?

E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Skype: barandiart (telefonon, előre megbeszélt időpontban segítek, videobeszélgetés formájába  Pontos infok, klikkelj ide!)


Ha sürgős,
hívj telefonon:
Időpont egyeztetésre, személyes megbeszélésre is (ha nem én veszem fel, időpontot biztosan tudtok megbeszélni):

06 20 476 58 08

Ha sehogyan sem tudsz elérni, írj egy SMS-t és 2-3 napon belül visszahívlak.


tetovalas arajanlatkérés

 

Árajánlatkéréshez pontosabb információk, cím, térkép, házirend és bankszámlaszám itt, klikkelj ide!

Tetoválás. Tetoválás minták, tetoválás

Figyelem! A tetoválások és a képek, fotók, írások, szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásukra kérj engedélyt tőlem!

 

Facebook Like Box


Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Felhasználóink

Összes Tag : 7823

Kép találomra

tetovalasmintak18.jpg