Címlap Tattoo Galéria, filmek is

Tetoválások képek, minták, tetovalasok és videók

tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, koi, virág,

Tattoo galéria, tetoválás minták, tetoválások


Bárándi Imre festmény tetoválás szürrealista művész Bárándi Imre vagyok, sok éve tetoválok. A fotók, filmek mind a saját munkákat mutatják be az oldalon.

A vendégeim véleménye, akiknek már tetováltam, klikkelj ide!

A sterilizálás garanciái itt láthatóak, klikkelj ide!

Még több bizalomra van szükséged? Hol tetováltam eddig?


Tattoo galériáról pár szó

Érdekes dologgal szembesültem nem rég. Egy kiváló tetováló, akivel külföldön egy tetováló stúdióban dolgoztam rövid ideig, elkápráztatott a gyönyörű tetoválásokat tartalmazó fotó albumával. Élőben is láttam munkáit, nekem maximálisan tetszenek. Valóban jó tetováló. Egyszer csak észrevettem egy tetoválást a fotó albumában, amit élőben láttam, amikor elkészült. Kicsit irigykedtem is, hogy milyen jól sikerült ez a fotó, viccképpen megjegyeztem, hogy jobb lett a fotó, mint a tetoválás, haver! Esküszöm, a színek élesebbek voltak, a fehérek fehérebbek.

Néha korrigálják a tetoválások fotóit?

Ekkor mesélte el a tetováló kollega, hogy egy kicsit photoshoppal élesítenie kellett a tetoválás fotóján, mert szerinte élőben ilyen volt. Kis kontrasztot és kis fehéret ecsettel ide oda szerinte szinte mindenki szokott, ez már elfogadott. Megértettem mire céloz, haladni kell a korral, hiszen a reklámok is folyton "lakkozzák" a valóságot, csakhogy ezzel éppen nem jó felé haladnánk a korral, mi tetoválók.

tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, démon tetoválás,
Azóta sok tetoválást megnéztem az interneten, és valóban azt tapasztaltam, hogy elég sok manipulált fotó található tattoo galériákban.
Bevallom, ez irányban én konzervatív internetes tetováló galériát tartok őszintén vállalhatónak.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Kitartok a mellett a véleményem mellett, amit a tetováló kollegának is elmondtam: Egy jó tetoválónak nincs szüksége manipulált fotókra, valójában fotó galériájában nincs is helye, manipulált fotóknak.


A tetováló galériában és természetesen az egész web oldalamra igaz, hogy a fotók eredeti minőségükben vannak közölve.

tetoválás minták, minták, tetoválások, tetoválás,

Mi a szerepe a tetoválások fotóinak, a tetováló fotó albumában?


Ezeknek a fotóknak épp az a szerepe, hogy megbízhatóan informáljon Téged, mit várhatsz a tetoválódtól, így végeredményben a tetoválásodtól.
Minden fotó úgy van közölve, ahogy sikerült lefotózni, eredeti állapotban, garantáltan.
Bárándi Imre vagyok, sok éve tetoválok. Tetoválások láthatók itt, egy átlagos tattoo galéria, szépen kivitelezett tetoválásokkal.
Klikkelj a képekre a galériában és nézd meg nagyban!

tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, kígyó tetoválás, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, portré tetoválások, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, kutya tetoválás, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, hát tetoválás,

tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, nonfi, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, intim tetoválás, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, nonfiguratív tetoválás, pillangó tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, virág tetoválás,


Tetoválás videó

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, tetoválás pillangó; tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, portré tetoválások, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, nonfiguratív,

tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, biomechanikus tetoválás, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, biomechanikus tetoválás, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, biomechanikus tetoválás, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, sellő tetoválás,

Kérj árajánlatot most, minek várni tovább?

tetovalas arajanlatkérés

(Ha azt tetoválok Rád, amit akarok, csak a méretet szabod meg, minden félár!)

tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, portré tetoválások, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, biomechanikus tetoválás, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, virág tetoválás,


Tetoválás videó

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, alien tetoválások, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, alien tetoválás, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, alien, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, biomechanikus tetoválás,

tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, nonfiguratív tetoválás, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, biomechanikus tetoválás, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, angyal szárny tetoválás,

tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, sárkány tetoválás, tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, portré tetoválások, tetoválás fájdalom, kaméleon, isten tetoválás, tetoválás fáj, tetoválás, tetoválás minták, tetoválások, fáj a tetoválás, tetoválás fájdalom, hárfa tetoválás, tetoválás fáj, tetoválás, tetoválás minták,

tetoválás, minták, tetoválás minták,

sárkány tetoválás

tetoválás, pillangó tetoválás pók Teljes hát tetoválás

tetoválás oroszlán tetoválás tetoválás minták, tetoválások, tetoválás, ló tetoválás

tetoválás minták, tetoválások, tetoválás, virág tetoválás, nőies tetoválások, fáj a tetoválás, tetoválás fájdalom, biomechanikus tetoválás, tetoválás fáj, tetoválás, tetoválás minták, nonfiguratív tetoválás;
tetoválás minták, tetoválások, tetoválás, portré tetoválás, orszarvú rinocérosz tetoválás tetovalasok minták főnix madár

A tetoválások mind saját munkákat mutatják be az oldalon, és mint írtam, nincsenek manipulálva, valódiak.
Tetoválások sokasága vár még arra, hogy megnézegesd.  A galéria bővülni fog, mert még százával vannak már is fotók, amik ugyanígy láthatóak lesznek ezen a web oldalon. Ha van kedved, regisztrálni a Tattoo Hírlevélre, a web oldal privát részeiben még több fotót láthatsz, már is. Regisztrálva értesülsz az új fotókról a tattoo galériában.

Tetoválások, tetoválás, tetoválás minták, Budapesten, vidékieknek is.

Neked is kijár egy jó tetoválás!

Bízd rám, bátran ugyanúgy, mint azok a vendégeim, akik ezeket a tetoválásokat viselik itt a tattoo galériában.
Szeretnél Te is ilyen tetoválást?
Kérj most árajánlatot!


1. Tetoválás árak. Mibe kerülhet egy tetoválás?  Leírom, több oldalon: 1. oldal itt. Klikkelj ide, ha konkrétan kikalkulálnál árat! Itt minden le van írva!
2. Tetoválás Minták Bolt
3. A rajzrendelés információi. Rajzot szeretnél rendelni? Rajzrendelés az elképzelésed alapján itt. Kattints ide!
4. Tetováltatni szeretnél? Részletekben is fizethetsz, kérj árajánlatot! Kattints ide!
5. Ajánlások, vélemények azoktól, akiknek tetováltam. Ha kíváncsi vagy néhány vendégem véleménye, akiknek már eddig tetováltam, klikkelj ide!
6. Jobban tetszik mások tetoválása, mint a Tiéd? Megoldás: Javítás, eltüntetés új tetoválással, másik mintával. Klikk ide!
7. Aktuális kedvezmények. Tetováltass kedvezményesen, klikkelj ide!
8. Klikkelj ide, ha meg szeretnéd nyerni az ajándéktetoválást, vagy előre tudni akarod, mikor adok kedvezményt! Csak fel kell iratkoznod a hírlevélre.
9. Hol fáj a legkevésbé? Szeretnél minden információt tudni, hogy a legjobb tetoválásod lehessen? Hasznos információk, ha tetováltatni szeretnél itt, klikkelj ide!
10. A sterilizálás garanciái itt láthatóak, klikkelj ide!
11. Még több bizalomra van szükséged? Bemutatkozás. Hol tetováltam eddig, stb.?

Egyből, csak és kizárólag átlagon felüli, szép, minőségi és garantáltan biztonságosan gyógyuló tetoválásokat készítek mindenkinek.

Ha nem tetszik a munkám, visszaadom a pénzed


Kedves árajánlatkérő, érdeklődő! Igyekezni fogok mihamarabb válaszolni, ugyanakkor kérem, vedd figyelembe, hogy a beérkező e-mailek számától függően, de biztos, hogy sokat kell várni a válaszra. Köszönöm a türelmed és a megértésed.

Fontos! Ha azt tetoválok Rád, amit akarok, csak a méretet szabod meg, minden félár!

Ahhoz, hogy az árajánlat kérésedre választ tudjak küldeni, ezeket jó ha megírod, lehetőleg semmit ne hagyj ki:

a, Mekkora tetoválást tervezel? - például: kb 10 cm x 15 cm - est tervezel? Néhány centiméter "holtjáték" semmit sem számít, nyugalom :)

b, Mit szeretnél tetováltatni? - Nyugodtan írj le mindent és küld a képeket, amik tetszenek, vagy érdemes látnom (JPG formátumban lehetőleg) és jelezd, hogy színes, vagy fekete-fehéret szeretnél?

E-mail cím: barandi.art@gmail.com

Skype: barandiart (telefonon, előre megbeszélt időpontban segítek, videobeszélgetés formájába  Pontos infok, klikkelj ide!)


Ha sürgős,
hívj telefonon:
Időpont egyeztetésre, személyes megbeszélésre is (ha nem én veszem fel, időpontot biztosan tudtok megbeszélni):

06 20 476 58 08

Ha sehogyan sem tudsz elérni, írj egy SMS-t és 2-3 napon belül visszahívlak.


tetovalas arajanlatkérés

Árajánlatkéréshez pontosabb információk, cím, térkép, házirend és bankszámlaszám itt, klikkelj ide!

Tetoválás. Tetoválás minták, tetoválás

Figyelem! A tetoválások és a képek, fotók, írások, szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásukra kérj engedélyt tőlem!


 

Facebook Like Box


Ki olvas minket

Oldalainkat 14 vendég böngészi

Felhasználóink

Összes Tag : 7819

Kép találomra

tetovalasmintak26.jpg